Placebo confirmati pentru Romania la „Summer Well”. Afla tot line-up-ul

505 vizualizări

Maximum Rock Romania v-a anuntat, in premiera, acum ceva timp ca formatia PLACEBO va concerta in Romania, in cadrul festivalului „Summer Well”.

Vestea a fost confirmata astazi, 10 aprilie 2014, de catre ogranizatorii „Summer Well”, care au postat pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului un pre-afis al acestuia.

Alaturi de Placebo, la fest vor mai canta si mult iubitii The National, The 1975, Tom Odell si Bastille. Iata ce scrie pe Facebook:

„Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chlöe Howl, Reptile Youth, Prides.
Ii veti vedea pe 9 si 10 august, pe Domeniul Stirbey din Buftea, la o noua editie Summer Well! Dupa editia sold-out de anul trecut, Summer Well se intoarce in al doilea weekend din august pentru doua zile de muzica, performance-uri si tehnologii noi.
Abonamentele pentru festival vor costa 199 lei si vor putea fi gasite online pe www.easytickets.ro si in Orange shops, prin Eventim. Doar in perioada 10 aprilie – 30 aprilie si exclusiv in Orange shops (www.orange.ro/shops), abonamentele vor putea fi cumparate la un pret promotional: 159 lei.” Placebo


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*