In Flames își va organiza propriul festival

1.059 vizualizări

Când ajungi la un punct în carieră în care ești o trupă cu un nume greu pe plan internațional, parcă nu te mai mulțumește orice festival, așa că…. de ce să nu ți-l faci chiar tu așa cum vrei?

Iar cei de IN FLAMES pare că deja și-au făcut planul pentru 2018 și îți vor organiza propriul festival, însă nu unul obișnuit, ci într-un castel, iar headlinerii pentru ambele zile vor fi chiar… ei, desigur! Astfel, festivalul va avea loc în perioada 27 și 28 iulie în Borgholm Castle din Suedia, pe insula Öland și, pe lângă muzică, în cadrul festivalului va mai putea fi găsit și brand-ul de bere Frequency Beer Works a lui Anders Fridén și Björn Gelotte.

Conform metalinjection.com, Fridén a declarat despre festival:

„Cred că fiecare trupă visează să facă asta cândva – și cel puțin, pentru noi, ideea asta a fost mereu undeva în mintea noastră, iar acum pare momentul potrivit pentru a o pune în aplicare. Chiar dacă îți faci sau nu propriul festival, e un sentiment de nedescris să știi că ai creat o comunitate din muzica ta, și e și mai nebunesc să ai abilitatea de a aduce acea comunitate într-un loc fizic – cântând și bucurându-te de muzică împreună, să bei împreună cu ei etc. Și toate astea într-un castel, dintre toate locurile. Asta e altceva. N-ar fi un festival In Flames dacă n-ar avea loc într-un loc murdar.

Trebuie să fie special, pentru ca fanii noștri să aibă o experiență finală, să îi răsplătim pentru cei 20 de ani fantastici cu un weekend minunat pe care să nu-l uite vreodată. Am ales, de asemenea, cele mai bune trupe pentru a se bucura toată lumea de ele, și chiar dacă nu putem spune momentan cine va cânta, putem promite că nu vor fi dezamăgiri”.

sursă: Metal Injection

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*