Premieră în anul aniversar Phoenix 55 – Expoziție cu fotografii nepublicate din arhiva personală a lui Nicu Covaci

1.892 vizualizări

Data de 19 aprilie, ziua în care liderul Nicu Covaci împlinește 70 de ani, va aduce pe scena de la Arenele Romane nume grele din istoria Phoenix și din întregul rock românesc în cadrul primului concert aniversar Phoenix 55.

Ulterior acestui eveniment, hotelul Caro din București va fi gazda unei expoziții foto inedite, în cadrul căreia vor putea fi vizionate în premieră zeci de fotografii nepublicate ale momentelor cheie din istoria formației Phoenix – extrase din arhiva personală a liderului Nicu Covaci.

Expoziția va putea fi vizionată în perioada 4-7 mai și va cuprinde și câteva dintre tablourile realizate de Nicu Covaci și Valeriu Sepi, în variantă originală și copie. Expoziția de la începutul lunii mai pregătește lansarea unui volum de fotografii din istoria Phoenix, cu materiale din arhivele personale ale membrilor formației, ale fanilor colecționari sau fotografilor care au documentat evenimente Phoenix de-a lungul celor 55 de ani de carieră.

Volumul va cuprinde, si el, fotografii nepublicate până în prezent. Deschiderea oficială a expoziției va avea loc joi, în 4 mai, la hotelul Caro (str. Barbu Văcărescu), alături de Nicu Covaci și de prieteni ai formației Phoenix.

Nu uitați că evenimentul Phoenix 55 va avea loc mâine, 19 aprilie, la Arenele Romane (cort). Biletele mai pot fi cumpărate azi online pe www.ambilet.ro sau mâine, la intrare.

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*