Primele detalii legate de viitorul album Accept și show-ul special al formației de la Wacken Open Air

Germanii de la ACCEPT (foto) au anunțat primele detalii legate de viitorul material discografic.

Noul album de studio se va intitula „The Rise Of Chaos” și va fi lansat în data de 4 august 2017, via Nuclear Blast Records. Acesta va fi un fel de continuare tradițională a predecesorilor săi: „Blood Of The Nations”, „Stalingrad”, și „Blind Rage”. Lansarea sa va fi una specială, căci formația va cânta noul album live în data de 3 august, cu o zi înainte de lansare, odată cu show-ul programat la Wacken Open Air din Germania.

Concertul din cadrul festivalului Wacken se va încadra specificului „Night To Remember”, o tradiție veche în care, pentru o noapte, anumite trupe pregătesc ceva unic și special prin propriile prestații.

„Este impresionant să vezi cum formațiile tratează serios această seară și câtă dragoste pun artiștii și organizatorii în munca lor pentru a obține un rezultat variat. E o tradiție incredibilă ce subliniază și documentează comunitatea internațională de rock cum altfel nu s-ar putea. Sperăm să vă prezentăm ceva ce Accept nu a reușit până astăzi să obțină”, a declarat Wolf Hoffmann, chitaristul trupei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*