Primele nume la Summer Well 2019, anunțate

Organizatorii festivalului Summer Well, ce are loc în fiecare august pe Domeniul Știrbey din Buftea, au confirmat primii artiști ce vor urca pe scena evenimentului vara viitoare. Cele trei nume sunt: The 1975, Pale Waves și TENDER.

 

Formația britanică de pop rock The 1975 bifează a doua apariție pe scena de la Summer Well, de data aceasta în calitate de capi de afiș. The 1975, care au mai concertat la Summer Well și în 2014, au lansat două albume care au ajuns pe primul loc în UK Albums Chart. Cel de-al treilea album al trupei, A Brief Inquiry into Online Relationships,  va fi lansat pe 30 noiembrie 2018, iar cel de-al patrulea, Notes on a Conditional Form, este programat pentru lansare în mai 2019.

Alături de The 1975, pe scena de la Buftea își vor face apariția pentru prima oară în România Pale Waves și TENDER.

Pale Waves sunt o formație indie pop din Manchester, fondată în 2014, al căror album de debut, My Mind Makes Noises, a fost lansat în luna septembrie a acestui an și a urcat până pe locul 8 în UK Albums Chart.

TENDER este un duo de muzică electronică, format în 2015, care au compus melodii pentru coloana sonoră a unor filme și seriale precum „To All the Boys I’ve Loved Before” și „How to Get Away With Murder”. Cel de-al doilea album al lor va fi lansat pe 18 ianuarie 2019.

Biletele pentru festival sunt disponibile pe easytickets.ro, eventim.ro, entertix.ro, bilete.ro și în magazinele Orange, la prețul de 245 de lei plus taxe.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*