Rammstein – Poti sa fii primul care castiga un bilet la concertul de la Bucuresti

Revenirea in tara noastra a legendarei trupe germane Rammstein a starnit un interes extraordinar din partea fanilor trupei si ai muzicii rock in general. Ca urmare, a fost nevoie de numai o zi si jumatate pentru ca toate cele 2.000 de bilete cu pret redus cu 20% la festivalul Rock The City 2013 sa fie vandute.
 
In aceste conditii, organizatorii celui mai asteptat show al anului viitor au extins oferta pana la cifra de 5.000 de bilete. Astfel, abonamentele valabile pentru ambele zile ale festivalului Rock The City 2013 vor putea fi achizitionate in continuare la un pret redus cu 20%.
 
Concertul Rammstein de la Bucuresti va avea loc in seara zilei de 28 iulie 2013. Alaturi de cele mai cunoscute piese din repertoriu, trupa germana revine in Romania cu un concept de scena complet nou, insa cu aceleasi extraordinare efecte pirotehnice si de lumini.
 
CONCURS:
Maximum Rock pune la bataie un bilet pentru concertul Rammstein de la Bucuresti. Poti sa fii primul care castiga un astfel de bilet daca
dupa ce dai LIKE la pagina de 
FACEBOOK (foarte important), ne spui AICI (link) care este piesa ta preferata de la formatia Rammstein. Nu uita ca dupa ce ai postat sa dai un SHARE  (foarte important) la acest concurs.
 
Data limita pentru participarea la acest concurs este 15 ianuarie, iar castigatorul va fi anuntati in data de 17 ianuarie 2013 pe aceasta pagina.


Update (06.11.2012, ora 23.00):
IMPORTANT: Organizatorii evenimentului au decis sa se implice in acest concurs oferind alte cateva invitatii, insa pentru moment acest concurs trebuie pus in STABD-BY pana ce toti partenerii vor da drumul la concursuri.
Multumim pentru intelegere si va asiguram ca acesta va fi reluat in cel mai scurt timp posibil. Persoanele inscrise pana in acest moment for fi luate automat in calcul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*