Randy Blythe (Lamb of God) mai are o zi pana la aflarea verdictului

Procesul lui Randy Blythe, vocalistul formatiei LAMB OF GOD, a luat o turnura interesanta astazi, in penultima zi a sa, cand un psihiatru criminalist a fost chemat sa depuna marturie in favoarea muzicianului.

Blythe a fost de acord sa se prezinte la procesul intentat de familia asa zisei victime, Daniel Nosek, un tanar care s-ar fi urcat pe scena in timpul concertului pe care trupa l-a sustinut in Praga in 2010. Nosek, pretinde familia acestuia, ar fi fost impins  de pe scena de Blythe, care a vrut sa-l indeparteze pe baiat.

Ca urmare a contactului fizic dintre artist si fanul sau, acesta din urma ar fi cazut si s-ar fi lovit la cap, ceea ce a dus la decesul sau.

Mai multi oameni au depus marturie astazi, intre care un psiholog, un psihiatru, un gardian si doi fani care au luat parte la concert. Potrivit spuselor presei din Cehia, cei doi experti in probleme mintale nu au fost deloc de acord unul cu celalalt.

Tereza Soukupova, psihologul pe care l-a pus la dispozitie Instanta, a declarat ca Blythe are probleme cu stapanirea emotiilor. Aceasta a declarat ca situatia nu este grava si ca nu poate fi vorba despre o boala mintala, dar ca artistul trece uneori peste normele sociale si nu isi asuma raspunderea gesturilor sale. Psihologul a scos in evidenta faptul ca Randy a fost amendat in tinerete pentru ca a depasit viteza regulamentara si pentru ca a urinat in public. Alena Gayova, psihiatrul Apararii, a declarat ca Blythe nu afiseaza urme de comportament promiscuu din punct de vedere social. Potrivit spuselor expertei, artistul este perfect normal iar agresivitatea lui nu depaseste limitele acceptabile„, scrie presa din Cehia.

Fana care a depus marturie a declarat ca statea foarte aproape de scena si ca, la un moment dat, publicul a devenit foarte agresiv, iar victima a urcat pe scena alaturi de Randy, care l-ar fi luat de umeri si l-ar fi aruncat inapoi. In acel moment, membrii auditoriului s-au dat deoparte, iar Daniel a cazut pe asfalt.

Baiatul care a depus marturie a spus nu isi aminteste sa fi avut loc vreun incident, in timp ce gardianul a spus ca l-a vazut pe Daniel insotit de doi prieteni care il scoteau de la concert pe motiv ca se simte rau. In clipa urmatoare si-a si facut aparitia o ambulanta.

Potrivit spuselor presei din Cehia, cel mai probabil maine este ziua cand vom avea si un verdict. Care crezi ca va fi acesta?
Intre timp, urmareste o inregistrare din sala de judecata.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*