Realizatorii statuii sataniste din Oklahoma nu renunta

235 vizualizări

Acum ceva timp, va relatam povestea statuii lui Baphomet, pe care un grup de satanisti din Oklahoma voiau sa o ridice chiar in fata Casei Guvernului din Oklahoma.

Se pare ca monumentul este gata iar realizatorii lui sunt pregatiti sa il instaleze la locatie, chiar langa o sculptura dedicata Celor Zece Porunci.

Pentru a preveni plasarea statuii, oficialitatile din Oklahoma au interzis amplasarea oricarui monument pe proprietatea Guvernului.

„Exista foarte multi discutii intre expertii in lege, dar Constitutia este clara. Daca ai deschis usa unei anumite viziuni, atunci ai deschis-o pentru toate”, a declarat Brian Werner, solistul formatiei Vital Remains si liderul miscarii sataniste care promoveaza amplasarea statuii.

Realizarea statuii este, se pare, un gest de revolta impotriva monumentului dedicat celor zece porunci, pe care membrii Templului satanic il considera ca minimalizand importanta celorlalte confesiuni din Oklahoma.

Potrivit spuselor reprezentantilor Templului, daca autoritatile din Oklahoma refuza amplasarea statuii, acesteia ii va fi gasita o alta locatie in SUA.

Cert este ca realizatorii ei nu vor sa renunte sub nicio forma.

Statuia Templului Stanic

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*