Leo Iorga (ex-Compact) are nevoie de ajutorul financiar al fanilor

520 vizualizări

Leo Iorga, fostul solist al formatiei Compact si una dintre cele mai importante voci ale rockului romanesc, a cerut ajutorul fanilor pentru a strange suma necesara unei operatii pe creier.

Leo Iorga sufera de cancer cerebral si, peste cateva zile, el va suferi o interventie chirurgicala foarte complicata, de extirpare a unei tumori.

Prietenii si colegii lui Iorga au demarat o campanie numita „Alaturi de Leo Iorga” prin care doresc sa stranga cat mai multi bani pentru a-l ajuta pe solist. Se pare ca este vorba despre o recidiva a cancerului, deoarece muzicianul a mai fost operat o data in 2011, pentru cancer la plaman.

Iata ce scrie Adrian Ordean pe Facebook:

„Nu credeam ca voi scrie asa ceva vreodata pe pagina mea de Facebook. Colegul si prietenul meu Leo Iorga trebuie sa se supuna unei operatii in regim de urgenta pe data de 9 mai. „Operatia are ca scop extirparea unei tumori cerebrale. Pentru acesta mai are nevoie de 8.000 de euro. Orice suma este binevenita si conteaza decisiv la ce va urma pe mai departe. Sunt convins 100% ca operatia va fi un succes. Contul in lei este deschis la BCR: RO 98 RNCB 0318 0006 7289 0001 pe numele Iorga Leonard. Doar Impreuna il putem ajuta.”

Potrivit Stirileprotv.ro, politicianul Gigi Becali s-a oferit sa-l ajute la randul sau pe Leo Iorga.

„De suferinta lui Leo Iorga a fost impresionat si Gigi Becali care din inchisoare a sarit sa-l ajute, mai ales ca este o mare voce a rock-ului romanesc. Patronul Stelei i-a cerut unui consilier sa transfere in contul lui Leo Iorga 8.000 de euro.” (Sursa: stirileprotv.ro)

Operatia va fi efectuata pe data de 9 mai 2014.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*