Richie Kotzen, despre viitorul Winery Dogs: „Revenim peste doi ani!”

799 vizualizări

În urma unui interviu cu publicația online Myglobalmind, cuvintele lui Richie Kotzen au fost scoase din context, fanii înțelegând că trupa WINERY DOGS și-a încheiat complet activitatea. Richie Kotzen a revenit cu lămuriri suplimentare, specificând că la începutul proiectului WINERY DOGS, totul nu a fost decât o diversiune artistică de la problemele de artist solo. Cu timpul, lucrul în echipă și succesul celor două albume lansate alături de toboșarul Mike Portnoy (DREAM THEATER, AVENGED SEVENFOLD, ADRENALINE MOB) și de basistul Billy Sheehan (MR. BIG, TALAS, DEVAID LEE ROTH)     l-au convins că WINERY DOGS merită să meargă mai departe.

Cu toate aceastea, după turneul WINERY DOGS din 2016, având ca scop promovarea albumului Hot Streak (2015), Richie Kotzen a decis să se concentreze pe cariera sa solo, mai precis pe finalizarea, lansarea și promovarea celui de-al 21-lea material discografic, Salting Earth. Mai mult decât atât, MR. BIG pregătește la rândul său un proiect muzical propriu, ceea ce va duce inevitabil la întârzierea oricărui proiect ulterior marca WINERY DOGS. Conform estimărilor lui Richie Kotzen, trio-ul se va întoarce pe scenă cu noutăți peste aproximativ doi ani.

Conform spuselor lui Richie Kotzen, această pauză nu e cauza indirectă a vreunei conflict, ci e doar o schimbare de moment a priorităților sale artistice:

„Trupa e grozavă, ținem unii la alții, cântăm bine împreună. Acest proiect a adus mari oportunități pentru fiecare, ne-a încărcat bateriile și ne-a impulsionat carierele solo, în special pe a mea. Recunoaștem fățiș că ne place să cântăm împreună și desigur, vom face ceva în privința asta. Din nefericire, am zis niște lucruri pe un ton cât se poate de relaxat și sunt anume website-uri care extrag informații picante cu orice preț din orice astfel încât să creeze un mic haos. Asta cred că au făcut de fapt. Nu au vorbit despre noul meu album, nu au vorbit despre nimic altceva. Titlul implica WINERY DOGS, încercând să sugereze că am declarat că trupa nu mai are niciun fel de viitor. Nu am afirmat așa ceva, am zis ce zic și acum. Dacă sunt probleme de interpretare, nu vă pot ajuta cu mai mult de atât, dar vă pot recomanda un doctor bun”.

 

Surse: https://www.facebook.com/TheWineryDogs/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*