Slash va susține un concert de binefacere la zoo

Celebrul chitarist GUNS N’ ROSES, Slash, e mai mult decât un rock star, e și un avid colecționar de reptile și un activist pentru drepturile animalelor. Astfel, dat fiind faptul că face parte din consiliul administrativ al Asociației Grădinii Zoologice din Los Angeles, Slash va fi direct implicat în cel de-al 50-lea bal de binefacere din istoria organizației.

Greater Los Angeles Zoo Association’s 2017 Beastly Ball va avea loc pe 20 mai 2017, avându-i drept cap de afiș pe Slash, Jack Black, Grace Porter și Bernard Fowler. Un bilet costă 1.500 de dolari și în final, toți banii vor fi direcționați către Species Conservation Action Network, un proiect de amploare al cărui scop este protejarea speciilor pe cale de dispariție.

Fanii care nu vor putea ajunge la concert (nu pentru că n-au 1.500 de dolari, ci pentru că…hm, fracul e la spălat!) pot vedea întregul eveniment în format VR pe Live Nation, Next VR, Citi sau Google Daydream. Pentru cei care optează să urmărească spectacolul pe Citi, platforma promite să ofere și câteva materiale în exclusivitate – videoclipuri cu Slash în backstage și un interviu special, de la fața locului. Doar smartphone cu VR să ai, în rest accesul e gratuit. Slash însuși declară că de abia așteaptă să pună de-un rock n roll incendiar în mijlocul grădinii zoologice:

„Sunt onorat și mândru să fac parte din cel de-al 50-lea bal organizat de Grădina Zoologică din Los Angeles. Va fi cel mai mare bal din istoria lor și eu unul de-abia aștept să cânt live alături de câțiva dintre prietenii mei buni”.

Nu mă bazez pe surse sigure, ci doar pe o intuiție de moment, dar cred că playlistul va include și melodia Welcome to the Jungle.

Surse: Getty Images, http://www.lazoo.org/beastlyball/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*