Riot Monk – noutăți după încheierea turneului de promovare al single-ului „Be Pălincă”

Băimărenii de la Riot Monk tocmai ce au terminat turneul de lansare al single-ului Be Pălincă cu un concert la Way Too Far Festival și vin deja cu noi anunțuri.

„Ne-a ieșit schema cu Be Pălincă vara asta. Am fost mega încântați să auzim că multă lume care a venit la concerte chiar știau piesa și au cântat-o cu noi.”

Riot Monk au promovat single-ul la un număr de festivaluri vara asta, cum ar fi Slowride Transalpina FestivalRockfest Transalpina și chiar în deschiderea concertului americanilor de la Black Stone Cherry.

„Cu puțină aroganță putem zice că ne așteptam la feedback pozitiv din partea fanilor. De aceea am și ales să ducem la fiecare concert câte o sticlă de pălincă și să o împărțim cu cei prezenți. Pe lângă asta, ne-am filmat fanii la fiecare concert cum se bucură de pălincuță. Absolut fiecare degustător și degustătoare o să apară în clipul piesei Be Pălincă pe care ne așteptăm să îl scoatem până la jumătatea lunii Septembrie.”

Între timp, Riot Monk mai anunță că lucrează la un nou clip pentru o nouă piesă cu care își vor întregi noul album. Băieții nu au dat mai multe detalii legate de acest subiect.

Născuți și crescuți pe malurile Săsarului, sub umbra Combinatului Siderurgic Pheonix Baia Mare, RIOT MONK au început să emită noxe din aria Grunge/ Alternative încă din 2015. În 2016, când au ieșit pe piață cu primul album, publicul a apreciat stilul lor fresh, sound-ul lor aparte, după care îi putem distinge în oceanul metalului alternativ.

Scopul lor declarat e să readucă în actualitate grunge-ul anilor ’90, într-o abordare modernă. Inspirați de Peral Jam, Staind, Soundgarden, Pantera, Metallica, Nirvana, Lynyrd Skynyrd, și Godsmack, băieții și-au făcut un nume, devenind încă din 2016 vicecampioni GBOB România. În Martie 2019 formația a lansat single-ul „SIMPLE CIRCLE”.

RIOT MONK sunt:
Radu Iaszberenyi – voce și chitară
Mihai Goth – chitară
Lorand Czibere – bas
Mircea Grosu – tobe

Urmărește-i pe Riot Monk pe

Facebook

YouTube

Instagram

Spotify


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*