Rob Halford (Judas Priest): „Sunt perfect capabil sa urc pe scena seara de seara!”

595 vizualizări

Rob Halford de la JUDAS PRIEST a stat de vorba cu reporterii de la Radio 99.1 WPLR si le-a spus acestora ca nu are de gand sa se opreasca prea curand din metal!

Muzicianul a declarat ca se simte perfect capabil sa urce pe scena in fiecare seara si sa le ofere fanilor un regal de vocalize dure.

„Iubesc cariera aceasta. Urc pe scena si sunt uimit ca, dupa 40 de ani, inca pot sa fac asta si sa ma distrez pe cinste, alaturi de Glenn Tipton, Richie Faulkner, Scott Travis si Ian Hill. Este minunat”, a spus Halford, care se lauda cu un regim de viata foarte sanatos, caruia ii atribuie longevitatea sa in „job-ul” de solist.

„Trucul este sa ai grija de voce – sa nu bei, sa nu fumezi, sa nu iei droguri. Cand eram un alcoolic si un drogat, imi abuzam foarte rau glasul. Astfel, iti poti strica ireparabil vocea. Faceam foarte multe lucruri stupide. Acum, insa, ma mandresc cu faptul ca sunt ‘curat’ iar glasul meu este in forma perfecta!”, a explicat mai departe Rob Halford.

Cat despre tipatul sau metal preferat, muzicianul a spus ca se regaseste pe discul „Redeemer of Souls”, cea mai noua lansare discografica a trupei britanice.

„Avem acolo o piesa numita ‘Halls of Valhalla’, unde, la un moment dat, scot un tipat absolut nelumesc. Nu stiu de unde a iesit dar este exceptional! Acela este tipatul meu metal favorit, in momentul de fata”, a marturisit artistul.

Cititi o cronica a albumului „Redeemer of Souls” AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*