Robin and the Backstabbers a lansat noul single, „Marele zgomot”

218 vizualizări

Trupa Robin and the Backstabbers a lansat aseara, in cadrul emisiunii “Imi place sa log out cu Bogdan Serban” a postului Radio Guerrilla, cel de-al doilea single, extras de pe albumul “Bacovia Overdrive vol.1: Stalingrad”.

« Marele Zgomot » este titlul unei poezii de Virgil Mazilescu.
« Marele Zgomot » este exuberanta, incertitudine si asteptare.
« Marele Zgomot » este o soapta vehementa.

Noul single al trupei Robin and the Backstabbers, « Marele Zgomot », poate fi achizitionat online de pe AppStore AICI si ascultat in cadrul concertului din 30 mai, Teatrul de Vara Herastrau, Bucuresti. Bilete AICI. 

Robin and the Backstabbers este o formatie de pop melodramatic din Bucuresti, infiintata in 2010. Componenta actuala ii cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitara), Florentin Vasile (chitara), Vlad Fenesan (chitara bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe electronice) si Andrei Fântâna (saxofon, acordeon, chitara). Trupa a lansat un singur album de studio, in noiembrie 2012, intitulat Bacovia Overdrive, vol.1: Stalingrad, primul dintr-o trilogie care urmeaza a cuprinde Arhanghel’sk si Vladivostok. In luna aprilie a acestui an, in cadrul premiilor ONAIR Music Awards, Robin and the Backstabbers au câstigat doua premii importante: BEST ALTERNATIVE ROCK si ARTISTUL ANULUI 2012.

https://www.facebook.com/RobinandtheBackstabbers
www.robinandthebackstabbers.com

AfisMareZgomot1

Mai mult, Robin and the Backstabbers va asteapta cu inimile deschise, in data de 30 mai, incepând cu ora 19:00, la Teatrul de Vara Herastrau, din Bucuresti.

Va fi liniste, va fi seara. Va fi o oglinda.

Vom fi inconjurati de prieteni (si) pe scena, in momente alese cu drag si umor, pentru a va oferi o experienta memorabila.
Primii care vor urca pe scena: Theory of Mind, invitati speciali din Cluj.

Biletele s-au pus in vânzare pe site-ul www.myticket.ro si se vor putea achizitiona pâna pe data de 30 mai,ora 14:00, la pretul de 30 lei. In seara evenimentului, biletele se vor putea cumpara si de la intrare, la pretul de 35 lei.

Citeste un nou interviu RATB cu Maximum Rock Magazin AICI. 

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*