Robin and the Backstabbers – Castiga 3 invitatii la concertul de la Bucuresti

132 vizualizări
Noul single al trupei Robin and the Backstabbers, « Marele Zgomot », poate fi achizitionat online de pe AppStore AICI si ascultat in cadrul concertului din 30 mai, Teatrul de Vara Herastrau, Bucuresti. Bilete AICI. 
 
Va fi liniste, va fi seara. Va fi o oglinda.

Vom fi inconjurati de prieteni (si) pe scena, in momente alese cu drag si umor, pentru a va oferi o experienta memorabila.
Primii care vor urca pe scena: Theory of Mind, invitati speciali din Cluj.

Biletele s-au pus in vânzare pe site-ul www.myticket.ro si se vor putea achizitiona pâna pe data de 30 mai,ora 14:00, la pretul de 30 lei. In seara evenimentului, biletele se vor putea cumpara si de la intrare, la pretul de 35 lei.

 
Citeste un nou interviu RATB cu Maximum Rock Magazin AICI.
 
Robin and the Backstabbers este o formatie de pop melodramatic din Bucuresti, infiintata in 2010. Componenta actuala ii cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitara), Florentin Vasile (chitara), Vlad Fenesan (chitara bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe electronice) si Andrei Fântâna (saxofon, acordeon, chitara). Trupa a lansat un singur album de studio, in noiembrie 2012, intitulat Bacovia Overdrive, vol.1: Stalingrad, primul dintr-o trilogie care urmeaza a cuprinde Arhanghel’sk si Vladivostok. In luna aprilie a acestui an, in cadrul premiilor ONAIR Music Awards, Robin and the Backstabbers au câstigat doua premii importante: BEST ALTERNATIVE ROCK si ARTISTUL ANULUI 2012.

https://www.facebook.com/RobinandtheBackstabbers
www.robinandthebackstabbers.com

 

CONCURS:
Poti castiga una din cele 3 invitatii simple (pentru o singura persoana), oferite de catre site-ul Maximum Rock
daca, dupa ce dai LIKE la pagina de 
FACEBOOK (foarte important), ne spui AICI (link) ce piese ti-ai dori sa asculti in cadrul concertului de la Bucuresti. Nu uita ca dupa ce ai postat raspunsul tau sa dai SHARE  (foarte important) la acest concurs.

 

CASTIGATORI:

 

Invitatiile se ridica in ziua concertului, pe baza unui act de identitate, de la intrarea in locatie (Lista Maximum Rock – Concurs)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*