Roger Waters vrea sa lanseze un album pe nume „Heartland”

Roger Waters a renuntat la planurile sale de pensionare si isi surprinde fanii cu un nou album pe care il va numi „Heartland” si in care va trata tema extremismului religios. Nu se stie inca nimic referitor la o posibila data a lansarii discului.

„Ideea mi-a venit de la un cantec pe care l-am compus acum mai bine de 15 ani. Este vorba despre o piesa scrisa pentru un film extrem de prost numit <Michael>, in care era vorba despre un inger”, le-a spus Waters celor de la Rolling Stone Magazine.

Muzicianul a mai declarat ca este foarte hotarat sa compuna un nou material discografic pentru ca extremismul religios i se pare un izvor nesecat de rau.

De multa vreme ma obsedeaza aceasta problema a extremismului religios. Cred ca este o sursa profunda de rau in vietile noastre. Deja am o piesa pregatita, dar nu stiu sigur cum am sa o numesc. Pot, in schimb, sa va dezvalui primul vers: <Daca as fi Dumnezeu…>”, a continuat Waters.

Artistul a clarificat insa ca discul nu va fi o reeditare a „The Final Cut”, un album cu mesaj pacifist, scos in 1983 alaturi de fostii sai colegi David Gilmour si Nick Mason. De alta, zvonurile privind o posibila colaborare cu cei doi muzicieni sunt total nefondate, intrucat Waters a recunoscut ca nu va lucra la album cu acestia. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*