Saxon a început înregistrarea albumului cu numărul 23

Formația engleză de heavy metal, Saxon, a început să lucreze la cel de-al douăzeci și treilea album din cariera de peste patru decenii. Vocalistul Biff Byford a confirmat printr-un video postat pe contul de Twitter al trupei că la începutul anului 2020 se va apuca de tras vocea pentru următorul album.

Acum că Biff și-a revenit după o intervenție chirurgicală – triplu bypass de urgență – e înapoi online și ne asigură următoarele:

Vreau să mulțumesc tuturor pentru mesajele trimise. Minunat. Vă mulțumesc foarte mult, m-au făcut să mă simt mai bine. Unele au fost și amuzante.

Mă simt bine. Sunt puțin amorțit după operație și respirația e uneori mai grea, dar în afară de asta, mă simt din ce în ce mai bine. Mă plimb mai mult în fiecare zi, deci e bine.

Nigel (Glockler) a început să tragă tobele pentru următorul album săptămâna asta în Germania. Săptămâna viitoare, Paul (Quinn) și Doug (Scarratt) trag chitarele și ideea e ca eu să trag vocea prin ianuarie-februarie. Asta o să mă facă să-mi revin până la concertele din martie.

„Thunderbolt”, ultimul album al formației, a fost produs de Andy Sneap (Judas Priest, Accept, Machine Head, Overkill, Carcass, Fear Factory și alții) și lansat în 2018 via Silver Lining Music.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*