Sebastian Bach recruteaza un nou chitarist

1.347 vizualizări
Chitaristul stabilit in Los Angeles Jeff George (foto) care a mai cantat cu vocalistul Danny Worsnop de la Asking Alexandria, s-a alaturat formatiei conduse de fostul lider Skid Row SEBASTIAN BACH.
George si-a facut debutul live cu noul sau grup ieri seara (28 septembrie) la Casino Nova Scotia in Halifax, Nova Scotia, Canada.
La inceputul lui august, Bach s-a despartit de chitaristul Nick Sterling care a contribuit la ultimul album solo al solistului numit „Kicking & Screaming” din cauza unor dispute contractuale privind o transmisie live pe un post TV.
Bach ia avut ca invitati la ultimele cateva concerte pe Jinxx (Black Veil Brides) si Brent Woods (Wildside, Vince Neil).
Intrebat de radioul online italian Linearock.it intr-un interviu din iunie 2012 care este motivul schimbarilor frecvente de line-up din trupa sa solo, Bach a spus, „Este un raspuns foarte simplu. Totul tine de finante. Daca esti platit cu o anumita suma de bani, nu poti continua sa canti… Daca i-as spune unui coleg de formatie, ‘Atat primim pentru seara asta. Va trebui sa-i impartim cu totii’, unii ar zice ‘La naiba cu asta!’ iar eu sunt ceva de genul ‘Stii ce?! Pa!’ [rade]. Pentru ca totul este o afacere. Cand ma vezi ca schimb membrii formatiei, este de obicei o decizie pe care sunt nevoit sa o iau.„.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*