Mayhem incepe lucrul la noul album

Legendara formatie norvegiana de black metal MAYHEM a intrat aparent intr-un studio din Budapesta, Ungaria pentru a incepe inregistrarea noului album ce va fi lansat la inceputul lui 2013.
Trupa, care a cantat la cateva festivaluri in Europa vara trecuta, va sustine un show special intr-un club din Budapesta pe 5 octombrie.
Intrebat daca Mayhem a inceput sa lucreze la succesorul lui „Ordo Ad Chao” (2007), basistul grupului Jørn Stubberud (a.k.a. Necrobutcher) a declarat in august pentru Total Rock Radio, „Nu cred ca suntem o formatie traditionala in sensul ca nu scoatem albume in fiecare an dupa care plecam in turneu. Pentru ca nu simtim ca e necesar sa facem asta. Compunem un album cand credem noi ca e de cuviinta sa compunem un album. E adevarat! Plus ca baietii mai au in plus si alte proiecte; Hellhammer [tobe] are Arcturus iar Attila [Csihar, voce] e cu Void Ov Voices si Sunn O))). Este nevoie de timp pentru a veni cu un material de calitate si nu vrem sa facem nimic in graba. Dar de fapt, noi lucram la niste chestii. Este foarte greu de spus [cand CD-ul va fi lansat], dar momentan compunem un nou album si avem in plan sa realizam ceva care sa ne traga un mic sut in fund. Este o poveste mai lunga si prefer sa nu intru in ea [pentru moment]… Asteptam sa ne vina inspiratia in timp ce ne distram de minune calatorind si concertand prin lume.„.
Mayhem a fost onorata la categoria „Metal” pe parcursul celei de-a 36-a editii a premiilor Spellemann (echivalentul norvegian al premiilor Grammy) pentru „Ordo Ad Chao”.
„Ordo Ad Chao” a intrat in topul norvegian pe pozitia a 12-a, fiind cea mai inalta clasare realizata de grup.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*