Show-ul „Remember the Time” cu Mike Terrana se amana

Spectacolul inchinat lui Michael Jackson, „Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana” ce urma sa aiba loc pe 13 noiembrie la Sala Palatului, se amana pentru data de 16 aprilie 2014.

Aceasta amanare se datoreaza dorintei de a pune in scena un show perfect din toate punctele de vedere. Obstacole de ordin tehnic au facut imposibila finalizarea pregatirilor in timp util pentru a atinge nivelul unui spectacol extraordinar. Din dorinta de a oferi publicului un eveniment de calitate ireprosabila, s-a preferat optiunea amanarii sale.

Organizatorii dau asigurari ca spectacolul va avea loc tot la Sala Palatului in data de 16 aprilie si isi cer scuze, pe aceasta cale, pentru eventualele neplaceri.

„Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana” va fi un spectacol cum nu s-a mai vazut in Romania, in care povestea vietii Regelui muzicii pop va fi redata asa cum ne-a prezentat-o Michael in piesele sale, bucurandu-se de o orchestratie simfonic-pop, de o coregrafie care sa exprime vizual mesajele acestora, de proiectii video inedite, special create pentru eveniment, precum si de carisma si de talentul tobosarului Mike Terrana.

Biletele cumparate pentru „Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana” ce ar fi trebuit sa aiba loc pe 13 noiembrie raman valabile si pentru noua data de 16 aprilie 2014.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.eventim.ro la preturile de 280, 220, 160, 110 si 60 de lei, in functie de categoria de loc, iar copiii intre 5 si 12 ani beneficiaza de o reducere de 50% .

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*