Sirenia ofera primele informatii despre viitorul album

Formatia norvegiana de Gothic Metal SIRENIA a facut publice primele informatii referitoare la noul album care va aparea pe data de 28 iunie 2013, via Nuclear Blast.

Materialul este cel cu numarul 6 al grupului si poarta numele de „Perils Of The Deep Blue”. Mai jos poti consulta si tracklistul ca sa-ti faci o idee despre „feelingul” liric al pieselor.

Acest material duce Sirenia la urmatorul nivel si pune pe masa multe lucruri noi. Am abordat muzica atat din prisma stilului nostru consacrat, cat si din cea a experimentului. Veti auzi niste elemente pe care nu le-ati mai ascultat la noi. Nu cred ca ne-am simtit vreodata mai bine in legatura cu un album„, a declarat Morten Veland (voce si chitara).

Acesta s-a ocupat si de productia discului, in timp ce de mixing si mastering s-a ingrijit Endre Kirkesola, la Dub Studios in Oslo.

Artworkul materialului a fost realizat de Anne Stokes, care, dupa ce a fost contactata de Veland, a fost de acord sa ofere ilustratia pentru a fi folosita drept coperta de album. Imaginea o poti vedea mai jos.

Asteptam cu nerabdare primele fragmente de piese!

sireniacover
Tracklisting:

01. Ducere Me In Lucem
02. Seven Widows Weep
03. My Destiny Coming To Pass
04. Ditt Endelikt
05. Cold Caress
06. Darkling
07. Decadence
08. Stille Kom Døden
09. The Funeral March
10. Profound Scars
11. A Blizzard Is Storming
Bonus:
12. Chains
13. Blue Colleen

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*