Slipknot ar putea lansa un nou album anul viitor

SLIPKNOT ar putea lansa un nou album în 2021.

În cadrul unui interviu cu Scott Bowling, moderatorul emisiunii „Good Company”, Corey Taylor, vocalistul trupei, a făcut câteva declarații interesante.

Planul Slipknot este următorul: să terminăm turneul anul viitor. Ne gândeam să lansăm un nou album poate tot în 2021. Dar nu știu sigur. Toți simțim că am lăsat lucrurile neterminate și vrem să le ducem până la capăt înainte să ne apucăm de orice altceva. Știu că am vorbit, însă, despre asta, pentru că mai avem un singur material rămas în contractul cu casa noastră de discuri”, i-a explicat Corey lui Scott Bowling.

Iar dacă fanii se întreabă dacă obligația contractuală este o motivație îndeajuns de autentică pentru a da naștere unui album bun, nu trebuie să fie îngrijorați. Artiștii nu sunt dornici să compună cântece noi doar pentru a-i face pe plac labelului.

Membrii Slipknot sunt și…plictisiți, cel puțin potrivit spuselor percuționistului Clown.

În octombrie, zvonurile referitoare la follow-up-ul lui „We Are Not Your Kind” au fost alimentate și de acesta, când a recunoscut că formația s-a folosit de timpul liber din perioada pandemiei pentru a munci la melodii proaspete, marca Slipknot.

Să lucrezi la muzică nouă e o binecuvântare, pentru că plictiseala se instalează destul de ușor în sânul nostru, iar asta nu e bine. Toată lumea a luat-o razna, așa că ne considerăm norocoși că reușim să ne reunim și să facem ceea ce ne place cel mai mult pe lume”, a punctat Clown, citat de Blabbermouth.

Pentru mai multe detalii, ascultați interviul integral cu Corey Taylor mai jos.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*