Solistul Chris McMahon a părăsit formația Thy Art Is Murder

300 vizualizări
Chris McMahon, solistul formației australiene THY ART IS MURDER, a anunțat că a părăsit trupa datorită mai multor motive: viața grea de turneu, obiective personale, bani.

Întreaga declarație a artistului poate fi citită mai jos: „Vă informez pe toți că am părăsit formația Thy Art Is Murder. A fost o aventură sălbatică și am călătorit în peste 40 de țări din lume și am cântat la unele dintre cele mai mari festivaluri. Devin trist știind că nu voi mai cânta niciodată pentru fanii mei, iar acest lucru va fi cel mai greu de digerat.”

„Motivele pentru care plec sunt acelea că îmi petrec prea mult timp departe de logodnica mea, de familie și prieteni – turneele au devenit prea greu de suportat mental, emotional și fizic pentru mine. Într-adevăr, cel mai mare motiv este legat de bani: am 32 de ani, anul viitor mă căsătoresc; am câștigat fiecare membru în ultimii 6-7 ani câte 16-18 mii de dolari, și efectiv nu mai pot trăi așa.”

„Sunt nevoit să îmi vând firma de haine pentru a putea finanța viitoarea nuntă, dar îmi voi vinde pe eBay și Northface stage jacket-ul pe care l-am purtat pe scenă în ultimii doi ani.”

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*