Suicide Silence intra saptamana viitoare in studio

Acum ca SUICIDE SILENCE au umplut golul lasat de moartea lui Mitch Lucker cu Eddie Hermida, fostul solist All Shall Perish, trupa ne anunta ca saptamana viitoare va intra in studio pentru a inregistra un nou album.

Producatorul viitorului material este nimeni altul decat Steve Evetts (Warbringer, The Dillinger Escape Plan, Sepultura). Chitaristul Mark Heylmun declara: „Acest disc va fi cea mai curajoasa, cea mai inteleresanta lucrare de pana acum. Abia asteptam ca toata lumea sa il auda.”

„Aici am ajuns un an mai tarziu: pregatim cel mai obraznic, heavy si dezgustator material realizat de noi pana acum. Asteptativa pentru neprezavut. Discul este pentru Mitch.

Mitch Lucker, fostul solist Suicide Silence, a murit pe data de 1 noiembrie 2012 din cauza unui accident de motocicleta.

Formatia Suicide Silence a fost intemeiata in 2002, iar discul de debut a sosit in 2007 – „The Cleansing”. Materialul a fost urmat de „No Time Bleed” si „The Black Crown”. Formatia a fost foarte apreciata si a castigat mai multe premii oferite de revista Revolver: „Golden Gods for Most Innovative Band” si, ulterior, „Best New Band”

image002


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*