Tarja Turunen – Castiga 10 invitatii la concert

TARJA TURUNEN, regina metalului finlandez, va sustine un concert de exceptie la Sala Palatului pe 25 ianuarie 2012.

Fanii au sansa s-o vada pe Tarja pentru ultima data in urmatorii 5 ani. Concertul face parte din turneul final de promovare a celui mai recent album al artistei "What Lies Beneath".

Dupa sfarsitul acestui turneu, Tarja si trupa ei vor lua o pauza de 5 ani de zile si fiecare se va concentra la proiectele lor persoanle. Tarja va canta atat melodiile care au facut-o celebra, cat si cantecele de pe al treilea album solo.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Pretul biletelor este:

Categoria 1: 195 lei
Categoria 2: 145 lei
Categoria 3: 115 lei
Categoria 4: 95 lei
Categoria 5: 75 lei

CONCURS:
Poti castiga una din cele 10 invitatii (pentru o singura persoana), oferite de Maximum Rock Magazin si Phoenix Entertainment (Organizatorul evenimentului), daca pana la data de 18 ianuarie 2012 intri pe pagina de FACEBOOK si dupa ce dai LIKE la pagina de FAN postezi un mesaj prin care sa ne spui ce inseamna acest concert pentru tine

Data limita este 18 ianuarie 2012 iar castigatorii (alesi prin tragere la sorti) vor fi anuntati in data de 19 ianuarie pe aceasta pagina. Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert, in ziua evenimentului.

Persoanele castigatoare sunt:

Andreea Roxana Codolean
Luminita Nicoleta
Mara Dinu
Marius Gabriel Pop
Emil Popescu
Alecsandra Draghici
Cătălin Ilniţchi
Cerghedean Raluca
Evening Rainbow
Anna KlĂłsz

Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert (in ziua evenimentului) pe baza unui act de identitate.
P.S. Persoanele care au un alt nume decat id-ul de pe Facebook sunt rugate sa trimite un email la concurs@maximumrock.ro  cu numele din buletin.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*