The Speakers concerteaza pe 25 iunie in Bucuresti

333 vizualizări

Marti, 25 iunie, Control gazduieste performance-ul unei trupe proaspat intrate in peisajul muzical autohton: The Speakers. In incercarea de a recrea atmosfera anilor ’60, tinerii artisti propun un look si un sound retro-rock.

Fb event

Intrare: 25 lei

Sala Berlin/ club Control- Str. C-tin Mille, nr.4

Trupa The Speakers a luat nastere in Romania la inceputul anului 2011 si isi propune o abordare noua fata de stilurile muzicale si artistice ce ne invadeaza piata, promovand bunul gust si transmitand vibe-uri puternice de retro-rock direct din inima Londrei!

Primul single al formatiei, „6 ‘o clock” a fost compus de catre baietii de la Bass Production – Sebastian Crayn si Andre Rizo , in colaborare cu Tom Wilson.

Noul single “Lullaby” a fost compus de aceiasi producatori , iar versurile au fost scrise impreuna cu solistul trupei, Vicentiu. Scenariul a fost unul special, baietii incercand sa recreeze atmosfera anilor ’60. Regia si scenariul sunt semnate de Sebastian Crayn, iar producutia a fost facuta de Andrei Rizo si Alexandra Sararu.

Videoclipul a fost realizat cu ajutorul sponsorilor: Peroni, Maybelline NY ( Nick Barna – make-up artist official), Beauty District, H&M si Fratelli.

‘’Lullaby’’ este al doilea single de pe albumul de debut al trupei ‘’Brake the borders’’, care va fi lansat la inceputul anului viitor.

Facebook : facebook.com/TheSpeakersOfficial
Youtube : youtube.com/TheSpeakersOfficial

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*