Tiger Lillies sustine doua concerte in Club Control pe 6 si 7 mai 2015

217 vizualizări

Pe 6 și 7 mai, legendara trupă britanică The Tiger Lillies revine în club Control pentru două show-uri consecutive. Cele două reprezentații au concepte și repertorii diferite, inspirate de avangarda teatrală londoneză și cabaretul berlinez antebelic, în stilul deja consacrat al trioului britanic.

6 mai – The Tiger Lillies prezintă: „Circus Songs”

7 mai – The Tiger Lillies – „Songs Of Blasphemy And Bile”

Bilete: 50 de lei/ show in avans și 60lei/show la intrare în seara evenimentului, în funcție de gradul de ocupare al sălii.
Abonamente pt ambele show-uri: 75 de lei in avans, 100 lei in ziua evenimentului.

Club Control/ Sala Berlin – Str. C-tin Mille, nr. 4

www.facebook.com/clubcontrol
—————————————
The Tiger Lillies s-au format în 1989 și trecerea timpului nu a făcut decât să pună în evidență unicitatea sound-ului, originalitatea conceptuală a spectacolelor și  calităţile lor de muzicieni şi performeri desăvârşiţi. Spectaculozitatea reprezentațiilor live i-a propulsat de la show-urile de început din pub-urile londoneze şi performance-urile stradale, pe scena reper a teatrului englezesc  Piccadilly Theatre sau a Casei Operei din Sidney și le-a adus numeroase turnee mondiale ce au inclus teatre și cluburi, dar și mari festivaluri de artă ( film, teatru, dans).

The Tiger Lillies şochează, amuză şi distrează într-un mod vodevil postmodernist prin inimitabilele lor spectacole pline de franchețe „in-yer-face” pentru care nu trebuie să stabilim nicio limită. Muzica lor compilată într-un numar de peste 30 de albume, pare un mix între cabaretul berlinez antebelic, opera anarhistă şi muzica ţigănească, ce rezonează cu vocile lui Bertolt Brecht şi Jacques Brel.

www.facebook.com/TheTigerLillies

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*