Tides From Nebula si Nava Mama concerteaza in Club Control pe 11 decembrie

Joi 11 decembrie, Control-ul se pierde sub un val post-rock & ambiental. Cvartetul polonez Tides from Nebula revine la București cu un concept de performance special și va performa alături de proiectul clujean Nava Mamă.

Warm-up & afterparty by Philosopheon

Facebook event
Intrare: 20 lei

Club Control/ Sala Berlin – Str. C-tin Mille, nr. 4

www.facebook.com/clubcontrol

==============================

Cvartetul polonez TIDES FROM NEBULA a luat nastere in 2008, avand o abordare post-rock si progressive.

Polonezii au la activ 3 albume, maiestuos strucurate intr-un ritm progresiv. Emotia ce se revarsa din muzica lor a ajuns sa se transpuna si pe scena, fiind una dintre cele mai apreciate nume din scena post-rock europeana, pasind pe scena multor festivaluri, alaturi de nume mari ca si Caspian, This Will Destroy You, Ulver, Oceansize sau God Is An Astronaut.

Intr-o nisa in care originalitatea si spontaneitatea sunt greu de atins, TIDES FROM NEBULA reusesc acest lucru fara prea mult efort.

www.tidesfromnebula.com
www.facebook.com/tidesfromnebulaofficial
_

Nava Mamă este un proiect nou, înfiinţat in Cluj-Napoca, de către membrii a 3 apreciate grupuri clujene: Eugen Males (Fluturi pe Asfalt), Alexandru Prigoană (Alternative Quartet), Răzvan Tomi (Quantum Drive).

Proiectul clujenilor a început în martie 2013, în urma unor sesiuni de „joacă” ale lui Alex şi Eugen, fără vreo intenţie iniţială de a susţine vreun concert. Simţind nevoia unui nou instrument, l-au invitat pe Iulian Matei, care terminase conservatorul, acesta alăturându-li-se cu pianul/clapa.

De aici, au început să se contureze câteva piese, toate compuse în sala de repetiţii, acestea fiind finisate/finalizate împreună cu Răzvan Tomi.

Primul concert Nava Mamă a avut loc la un an de la înfiinţarea proiectului, 90% din piesele lor fiind născute din improvizaţii, şi cântate în limba română, membrii trupei considerând că aşa se exprimă cel mai bine, dar şi pentru faptul că este o provocare mai mare.

Deși, prezența celor de la Nava Mamă este cât de poate de proaspătă, ei reuşesc să se poziţioneze foarte bine pe scena muzicală alternativă, până în prezent susţinând concerte în Cluj-Napoca, Iași și Chișinău.
Nava Mamă şi-a programat lansarea primului lor album în cursul anului 2015.

Componența Nava Mamă este:
Eugen Males – voce
Răzvan Tomi – bas
Iulian Matei – pian
Alexandru Prigoană – tobe.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*