Tim Lambesis (As I Lay Dying) a fost condamnat definitiv la sase ani de inchisoare cu executare

Fostul solist al formatiei AS I LAY DYING a fost condamnat la sase ani de detentie pentru incercarea de a angaja un asasin care sa o ucida pe fosta sa sotie.

Decizia este definitiva si a fost luata astazi de catre San Diego Superior Court. In februarie, Lambesis si-a recunoscut vinovatia; pedeapsa sa se astepta sa fie de noua ani, insa decizia de astazi a fost mai blanda.

Lambersis a fost luat in custodie la inceputul lunii mai 2013 in orasul Oceanside din California dupa ce a cerut ajutorul unui detectiv sub acopeire pentru a ii ucide sotia.

Se pare ca ucigasul platit pe care l-ar fi angajat muzicianul ar fi fost un agent sub acoperire. Autoritatile ar fi aflat despre intentiile cantaretului pe data de 2 mai 2013 si au inceput sa faca niste cercetari suplimentare.

Meggan Lambesis, fosta sotie a muzicianului, a depus actele de divort in toamna anului 2012. In ele, ea a citat ca motiv principal pentru separare: „diferentele ireconciliabile”. Femeia a declarat ca purtarea sotului ei se schimbase dramatic in ultima vreme iar ea era ingrijorata cu privire la capacitatea acestuia de a mai avea grija de cei 3 copii adoptati din Etiopia.

Anthony Salerno, avocatul apararii, a declarat ca, de fapt, muzicianului i s-a facut o inscenare urata din care face parte si cumnatul acestuia, adjunctul Serifului Politiei San Diego.

„Initial, Tim trebuia sa fie condamnat pentru tentativa de omor, o crima care are ca sentinta maxima inchisoarea pe viata. Cu toate acestea, am reusit sa reducem sentinta. Consider ca este vorba despre o inscenare pusa la cale de un om care este o „cartita” si un informator; o persoana responsabila cu crearea acestui scenariu si provocarea lui Tim”, a declarat Salerno.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*