Timisorenii de la Implant Pentru Refuz au fost jefuiti!

Dupa cum anunta Adevarul.ro, editia de Timisoara, timisorenii de la IMPLANT PENTRU REFUZ au fost jefuiti de o parte din echipamentele aflate la sala de repetitii:

<<Jefuitorii au spart lacatul salii de la Casa Studentilor unde cea mai cunoscuta reprezentanta din ROmania a genului „hardcore punk” isi tine repetitiile si au luat tot ce puteau duce. „Paguba este de aproximativ 7.000 de lei. Au luat in principal scule mici, lucruri pe care le puteau cara, ma gandesc. Am chemat politia, au fost cei de la Sectia 3, au niste piste. Sunt niste aparate pe care nu le poti «plasa» usor, una dintre statiile furate este chiar unica in tara. Speram ca marea comunitate rock sa ne ajute, daca cineva aude ceva, asteptam un semn”, a spus Octavian Horvath, solistul trupei.

Membrii formatiei au anuntat jaful printr-un mesaj pe Facebook: „Am ajuns ieri la sala de repetitii si am observat lacatul facut bucati. In excesul de zel (nu au fost rugati sa faca curatenie) autori necunoscuti ne-au vaduvit de urmatoarele bunuri: guitar effect ZOOM G7.1ut, voice effect TC HELICON HARMONY-G XT, microphone SHURE BETA 57, microphone, ELECTROVOICE nd767a, statie bass Phil Jones Bass Cub, mixer Behringer Eurorack UB802, geanta efecte TC HELICON, microfon Behringer Ultravoice, guitar effect Boss GT3. Dati-ne va rog un semn daca auziti sau vedeti ceva!”. >>

Nu ne ramane decat sa rugam si noi cititorii revistei sa sprijine formatia in caz ca au informatii despre aceste scule furate.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*