Toni Seicarescu a fost dat afara din Iris. Afla cine il va inlocui (Update)

UPDATE:

Dan Maciuca, agentul trupei IRIS, a confirmat despartirea de Toni Seicarescu. Potrivit spuselor acestuia, lucrurile s-au petrecut amiabil.

Tot Maciuca a confirmat ca Rafael este intr-adevar noua voce Iris.

Rafael a mai facut parte din Flash Band si am considerat ca are o voce si o prezenta scenica mai potrivite pentru ceea ce face Iris„, a declarat agentul.

Toni Seicarescu va continua sa cante cu Iris in calitate de invitat special. Cat despre Rafael, acesta isi va face aparitia pe scena pe 12 iulie 2013, la Vama Veche.

Concertul va reprezenta debutul artistului in calitate de solist Iris.

A aparut un zvon in presa romaneasca potrivit caruia Toni Seicarescu, vocalistul formatiei IRIS si fost muzician component in Directia 5, ar fi fost data afara din legendara trupa, condusa pana acum de solistul Cristi Minculescu.

Zvonul apare dupa ce un articol publicat in ziarul Gandul detalia conflictul dintre Seicarescu si restul membrilor Iris, care au fost dezamagiti de niste declaratii facute de artist.

Acesta ar fi spus ca ar vrea sa se intoarca in Directia 5, ceea ce a atras cuvinte grele din partea lui Nelu Dumitrescu, tobosarul formatiei.

Daca el poate sa-si ia lumea in cap la 46 de ani, nu-mi pasa. O sa revina in obscuritate. Daca vrea inapoi la Marian, sa cante cu pistolul la tampla, nu are decat. El nu a cantat niciodata intr-o trupa serioasa. E greu sa apari pe scena ca si cum nu s-a intamplat nimic. Toni e un ingamfat. Trebuie sa mai prinda radacini la Iris. Noi nu il dam afara, dar dupa sase luni eu stiu daca o ia razna? Oricum nu solistii au facut Iris. Si lui Minculescu i-a parut rau ca a plecat„, a declarat Dumitrescu pentru Gandul.

Se pare ca inlocuitorul lui Seicarescu va fi nimeni altul decat solistul Rafael, cunoscut pentru ca a castigat Trofeul Mamaia in anul 2000 la sectiunea „Interpretare”.

Asculta-l pe Rafael mai jos si spune-ne ce crezi despre el. Pe masura ce apar vesti noi, va tinem la curent. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*