Tony Iommi: „Va trebui sa lupt impotriva cancerului toata viata”

215 vizualizări

Chitaristul formatiei BLACK SABBATH a declarat ca, desi starea lui de sanatate este mai buna acum decat in 2012, cand a aflat ca sufera de limfom, va trebui sa urmeze tratamentul impotriva bolii toata viata.

Se pare ca medicul care se ocupa de Iommi i-a spus ca exista riscul ca el sa nu scape niciodata de cancer. Povestea artistului este o sursa de inspiratie pentru toti cei care se afla in momente dificile.

In ciuda bolii, Tony a continuat sa compuna muzica si sa lucreze la noul album Black Sabbath.

Dupa ce am terminat chimioterapia si radioterapia, am fost sa-mi fac niste analize si am intrebat: „Am scapat?”, iar medicul mi-a spus „Nu, nu vei scapa niciodata de tot. Cu toate acestea, te putem trata si putem sa-l tinem sub control”. M-am deprimat foarte rau pentru ca asa crezusem ca m-am vindecat. Doctorul mi-a marturisit ca existau 30% sanse sa scap definitiv, dar ca este foarte posibil sa sufar de aceasta boala toata viata. Acum urmez tratamente pentru a impiedica raspandirea limfomului. O data la 6 saptamani fac o infuzie cu Rituximab, unul dintre cele 4 ingrediente prezente in cocktailul chimioterapiei. Dureaza cam 4 ore si te face sa te simti rau. Cu toate acestea, dupa doua saptamani, incep sa-mi revin. Cam asa functionam noi acum in ceea ce priveste concertele. Plec la drum, apoi ma intorc in spital pentru a continua cura si pentru a-mi mai face analize. Apoi o luam de la capat„, a declarat Iommi pentru revista Guitar World.

Confesiunile artistului ne-au induiosat profund si ii uram insanatosire grabnica lui Tony, unul dintre idolii absoluti ai oricarui ascultator de muzica rock. Speram ca artistul sa scape definitiv de boala.

Noul album Sabbath, „13”, va fi lansat pe data de 11 iunie 2013.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*