Trupa GOD va lansa „Sufletul Neamului” la Maximum Rock Festival 2016! Iată ce le transmite formatia tuturor fanilor! (video)

1.489 vizualizări

Vin din orașul celor 7 coline (și nu, nu vorbim despre Roma aici) și aduc odată cu ei un val proaspăt de barbarian metal și pagan folk metal, numai bun de auzit pentru urechile noastre metaliste. Despre cine vorbim? Despre GOD · THE BARBARIAN HORDE, desigur!

Încă puțin și weekendul 14-15 octombrie aproape că sosește, când Arenele Romane vor fi zguduite de muzica bună venită de prin toate colțurile lumii. Și cum MAXIMUM ROCK FESTIVAL este un festival care aduce câte ceva nou la fiecare ediție, ne bucurăm că anul acesta vom avea ocazia să ascultăm în premieră noul album semnat de ieșenii de la GOD, în cea de-a doua zi de Maximum Rock Festival!

După „Crestele Albe” din 2015, iată că un nou material va fi gata de lansat în data de 15 octombrie, când „Sufletul Neamului” se va auzi puternic pentru toți cei în ale căror inimi pulsează sângele de dac. Căci da, „Sufletul Neamului” se numește noul album, a cărui temă reflectă într-un mod intens legătura profundă dintre om și natură, dintre om și munte, pădure și spiritualitatea care îi leagă de ele. Și pentru ca totul să fie complet, „văpăile aruncate la turnarea înregistrărilor din studioul Getic Art vor fi stinse de curentul rece adus din nord de mixajul și masterul pe care suedezul Tore Stjerna (trupa NEX) le-a realizat pentru acest album”, exact cum spun și membrii trupei.

Curioși să aflați cum sună noul album? Trupa GOD abia așteaptă să cânte noile piese pentru voi, iar noi abia așteptăm să îi ascultăm. Si dacă nu v-am convins încă, ascultați și ce vă transmite unul dintre membrii trupei:

MOONSPELL, KAMELOT, SERENITY, BEYOND THE EXISTENCE, ANURYZM, VOTUM, IN MOURNING, AEVERIUM , TIARRA, E-AN-NA, WHITE WALLS, LACHRYMOSE, VELIAN, ARSEA și BURNING ROME sunt celelalte trupe care vor urca pe scena de la Arenele Romane la Maximum Rock Festival 2016.

MRF Afis ultima versiune

Abonamentele se pot cumpăra online pe  www.AmBilet.ro, www.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) la prețul de 115 lei, urmând ca în perioada următoare să coste 125, respectiv 135 lei în timpul festivalului.

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock, susținut de CiucPremiumDomeniile Sâmburești și recomandat de Rock FM.

Event Facebook: Maximum Rock Festival / Arenele Romane, Bucuresti, 14-15.10.2016

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*