Trupa Votum salută publicul român (video)

725 vizualizări

Ați notat în calendar datele de 14 și 15 octombrie 2016? Dacă nu, luați repede pixul în mână și încercuiți datele ca să nu uitați, căci MAXIMUM ROCK FESTIVAL este clar de trecut pe listă! Și dacă tot ați notat Arenele Romane acolo ca loc de desfășurare, zic să vedem și cu cine ne întâlnim în prima zi de festival.

Pe lângă KAMELOT, SERENITY, TIARRA și alții, polonezii de la VOTUM (foto) vin să cânte pe scena Maximum Rock Festival, unde melodii precum „Satellite”, „Spiral”, „Vertical” și multe altele vor zgudui puternic Arenele Romane din București.

Îmbinând atmosfera întunecată și vibrantă cu tradițiile metal,  formația de metal progresiv poloneză Votum este familiarizată cu diversitatea muzicală cu caracter fragil și subtil cinematic și cu sunetele electronice moderne. Trecând de la chitare în forță la balade acustice, Votum creează o combinație foarte originală, o abordare proaspătă și neobișnuită a rock-ului și metal-ului progresiv.

Și pentru că abia așteaptă să ajungă la festival, iată și ce mesaj au transmis aceștia:

Ne întâlnim cu aceștia la Maximum Rock Festival / Arenele Romane, Bucuresti, 14-15.10.2016
Abonamentele pot fi cumpărate la prețul de 115 lei pe  www.AmBilet.ro, www.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas). În următoarea perioadă, prețul va crește la 125 lei, respectiv 135 lei în perioada festivalului.

www.AmBilet.ro, www.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*