Trupa Within the Nova va cânta în deschiderea concertului Dirty Shirt din Timișoara

2.513 vizualizări

Trupa timișoreană de industrial metalcore WITHIN THE NOVA (foto) va cânta în deschiderea concertului DIRTY SHIRT, programat pe data de 10 septembrie în club DAOS din Timișoara.

Within the Nova este o trupă de industrial metalcore din Timişoara, înfiinţată în decembrie 2015 de către Alex Rizea (ex Raven Tears, Pandora), Diana Păscuțiu, Akos Mondovici, Zsolt Mondovici și Cezar Condre (The Faceplant).
Trupa îşi trage seva de inspiraţie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv caracterizat prin voci clean şi scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare, şi tematici atmosferice.

29 Februarie marchează debutul trupei cu single-ul ”Forsake the Crown”, iar pe 16 Mai, trupa a lansat al doilea single intitulat „Ground Zero” sub forma unui lyric video. De curând, Within the Nova a lansat și un cover după melodia „E.T” a cântăreței americane Katy Perry.

Event Facebook:Dirty Shirt and Guests /// Daos, Timisoara.

Vă reamintim că ultimele bilete pentru concertul Dirt Shirt din data de 26 noiembrie de la București mai pot fi cumpărate la prețul de 35 de lei pe http://www.ambilet.ro/, urmând ca apoi acestea să coste 45 de lei și 55 de lei în ziua evenimentului.

 


1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Dirty Shirt & Within the Nova – Promusic Events

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*