Tudor Turcu feat. eyeSEEred in deschidere la Dark Tranquillity

447 vizualizări
Castigatorul X-factor Romania 2012, Tudor Turcu, va canta in deschiderea concertului Dark Tranquillity de la Bucuresti, alaturi de trupa eyeSEEred.
Tudor Turcu a cochetat cu muzica, indeosebi cu muzica metal, dintotdeauna, insa a dobandit notorietatea odata cu participarea la X-factor. In cadrul concursului difuzat de Antena 1, Tudor a surprins juriul si telespectatorii cu interpretarea sa cu care a dorit sa promoveze muzica rock, inserand in prestatiile sale pasaje de growl, specifice death metalului.
Curajul si daruirea i-au adus marele premiu, dar si simpatia publicului si celebritatea pe care le merita din plin.
In 2013, Tudor se intoarce la vechea sa pasiune: melodic death metalul, revenind in trupa eyeSEEred din care a facut parte inca de la inceputul anilor 2000. Stilul trupei este influentat de nume mari ale muzicii metal precum Arch Enemy, In Flames, Opeth si, bineinteles, Dark Tranquillity. Putei asculta piesa “Nothing in between” mai jos:

Dark Tranquillity este una dintre cele mai mari formatii de melodic death metal din lume, fiind chiar printre precursorii genului. In cei peste 20 de ani de cariera, suedezii au revolutionat muzica metal, aducand cate un element nou cu fiecare album. Pe 27 mai 2013, Dark Tranquillity vor lansa cel de-al zecelea material discografic, numit „Construct”, a carei prima piesa „For Broken Words” a fost deja data publicitatii.

Tudor Turcu feat. eyeSEEred si Dark Tranquillity vor oferi un show de melodic death metal asa cum nu a mai fost demult in Romania.
Biletele sunt disponibile la pretul de 75 de lei (pana la data de 2 mai) si 85 de lei (in ziua concertului), prin reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro.

Sursa: Comunicat Phoenix Entertainment


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*