Ugly Kid Joe: album nou curând, iar Whitfield Crane va debuta solo

330 vizualizări

Pe lângă turneele internaționale alături de Ugly Kid Joe și Orchestra Of Doom, vocalistul Whitfield Crane a vorbit cu oamenii de la Silver Tiger Media din Australia despre intenția de a înregistra un album solo toamna aceasta, sau măcar să încerce să vadă ce-i iese.

O să am liber în octombrie, deci o să încerc atunci să scriu ceva. In noiembrie, Ugly Kid Joe va intra în studio pentru înregistrarea unui album întreg. O să-l lansăm cândva anul viitor. Chiar îmi place să lucrez, mă simt bine când lucrez. Mă pricep să dorm, mă pricep să fac nimic. Dacă ajung la munte sau la mare, mă ia lenea și n-o să mai fac nimic din ce mi-am propus.

Ugly Kid Joe a pus punct activității din 1997 până în 2010, timp în care fanii au avut grijă ca formația să nu fie uitată, făcând formuri online, apoi a apărut o pagină oficială de MySpace – da, MySpace. Dacă stai să te gândești „hmm acum 10 ani, nu-i așa mult”, parcă chiar nu-i atât de multă vreme de-atunci până acum. Dar dacă spui „pe când exista MySpace” parcă te întorci înapoi cu un secol. Na, așa suntem noi, ăștia tineri, calculăm timpul în trenduri de pe internet.

Că veni vorba de trenduri, revenirea pe scenă a Ugly Kid Joe din 2012 a fost dovada că formația n-a ieșit niciodată „din trenduri”. Când ne-am reunit și am mers iar pe scenă, chiar nu știam dacă lumea își mai amintește de noi. Am fost la câteva festuri prin Europa și trebuie să recunosc, a fost genial. Ne vindecăm din multe puncte de vedere. Toată lumea trăiește și chiar dacă am trecut prin niște chestii împreună în trupa asta, ne distrăm.

După EP-ul „Stairway To Hell” din 2012 și LP-ul „Uglier Than They Used Ta Be” din 2015, iată că Ugly Kid Joe probabil va reveni cu un album nou în 2020, odată cu debutul solo al lui Crane.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*