Ultima editie Brutus 2014, in Club Control, cu Velosonics

302 vizualizări

Marti, 23 decembrie, sarbatorim ultima editie BRUTUS din 2014 cu mare alai alaturi de tanara trupa Velosonics. Rockerii vor urca pe scena la ora 21.00.

Gifts & goodies:
** Special offer >> 50% reducere la orice bautura, incepand in mod EXCEPTIONAL la ora 20.00

Facebook event

Intrare libera

Club Control/ Sala Berlin – Str. C-tin Mille, nr. 4
www.facebook.com/clubcontrol
___________

Velosonics este o formatie bucuresteana de rock alternativ care la frageda varsta de un an a dezvoltat deja dinti (in versuri), umbla (deocamdata in interiorul granitelor tarii) si nu numai ca vorbeste, dar are tupeul sa si cante (fiecare la ce se pricepe mai bine), respectiv: Adrian Spier – voce, Marius Acsintoaie – chitara, Andrei Niculescu – chitara, Flavius Fabian – bass si Cristian Prihotca – tobe).

Au fost „propunerea Guerrilla” in 10 orase, au fost „pariul Sunete”si au ajuns pe coperta revistei respective. S-au imprietenit cu lumea la o bere Bergenbier si au cantat in poieni urbane (Piata Universitatii), in poieni idilice (Rocker’s Challenge), dar si pe strazi rau-famate (Matasari)! In fine, de curand au fost „Garantati 100%” de TVR si au dovedit ca „Voteaza: Conteaza” la Halele Carol.

Toate single-urile lansate s-au bucurat de succes, insa pentru un prim album VELOSONICS s-au decis sa-l invite pe producatorul britanic Adam Whittaker in studio, de unde cateva zile mai tarziu au iesit cu 10 piese nou-noute ce aveau sa marcheze un debut discografic spectaculos: „Roundhouse”.

Premiera albumului „Roundhouse” s-a declansat pe Deezer in 15 octombrie, dupa care acesta a devenit disponibil pe cele mai importante platforme digitale. Incepand cu 12 decembrie il puteti gasi si in varianta CD la concerte.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*