Un album al formatiei Annihilator a fost numit printre cele mai bune din istoria Thrash-Metal-ului

277 vizualizări

VH1.com a realizat o lista cu 10 dintre cele mai bune albume de debut din Thrash-Metal, cu ocazia implinirii a 30 de ani de la aparitia discului „Killing Is My Business…and Business Is Good”, semnat Megadeth.

Pentru a dovedi ca Thrash-ul nu are varsta si nici…termen de valabilitate, redactorii au mentionat si alte discuri care au luat lumea pe sus de la prima ascultare. Intre acestea se numara „Alice In Hell”, semnat de formatia Annihilator.

Materialul a aparut in 1989, via Roadrunner Records si a reprezentat un moment important pentru Thrash deoarece sosea exact atunci cand genul avea nevoie de un impuls. Trupa canadiana a aratat din start ca fanii trebuie sa fie cu ochii pe ea! De atunci, Annihilator a devenit una dintre cele mai mari formatii de metal din lume, cu 14 albume de studio la activ si unul in pregatire, „Suicide Society”, care va aparea in septembrie 2015 si va fi lansat oficial si in Romania, la Maximum Rock Festival, Arenele Romane, Bucuresti!

Alte albume pomenite in lista sunt „The UItra-Violence” al celor de la Death Angel, „Game Over” de la Nuclear Assault, „Endless Pain” semnat Kreator, „Feel the Fire” – Overkill, „The Legacy” – Testament, „Fistful of Metal” – Anthrax, „Bonded By Blood” de la Exodus, „Kill ‘Em All”, semnat Metallica si „Killing Is My Business…and Business Is Good” – Megadeth.

Alice In Hell Annihilator Cover

Annihilator va canta la editia de anul acesta a Maximum Rock Festival, in calitate de headliner. Maximum Rock Festival 2015 este unul dintre cele mai asteptate evenimente rock ale toamnei in Romania si isi propune sa prezinte publicului autohton si international 4 zile de concerte exceptionale, sustinute de 25 de formatii, in 2 locatii diferite – Club Colectiv si Arenele Romane!

Festivalul are loc intre 15 si 18 octombrie si este o sarbatoare metal cu acte in regula. Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.

Pana acum, am facut urmatoarele confirmari: Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, Zonaria, Nightrage, The Silent Wedding, Kistvaen, Harlott, Archer, Gothic, Hatemode si Crimena, Enemy of Reality, Dimlight, Sorrowful Angels si Tiarra. In curand vom anunta noi formatii! 

Poster Maximum Rock Festival 2015 Facebook

Deoarece dorim sa-i rasplatim pe cei care isi procura bilete in avans la spectacol, am organizat un concurs dedicat celor care isi achizitioneaza ACUM abonamente la Maximum Rock Festival 2015, dar si celor care si-au procurat pana in acest moment abonamentele. Aveti, astfel, sansa sa intrati in posesia unuia dintre cele 10 abonamente duble puse la dispozitie pentru editia din 2016 a Maximum Rock Festival!

Concurentii sunt rugati sa ne trimita un mail la concurs[at]maximumrock.ro in care sa specifice: la subiect, MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2016, iar in corpul mailului NUMELE complet si CODUL DE BARE al biletului. Cei care si-au procurat abonamentele prin Pay Pal sunt inscrisi automat in concurs.

Castigatorii vor fi desemnati la o data anuntata ulterior.

Prima formatie ce va lua parte la Maximum Rock Festival 2016, pentru care organizatorii au deja planuri mari, va fi anuntata in cadrul editiei de anul acesta a show-ului si reprezinta o surpriza foarte placuta pentru publicul romanesc!

In zilele care urmeaza, vom confirma noi formatii internationale, asa ca fiti cu ochii pe noi!

   


 **** Maximum Rock Festival 2015 ***
15 – 18 octombrie 2015

Un bilet este valabil pentru toate zilele de festival!

89 lei / 20 euro primele 200 de bilete – disponibile numai prin PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Maximum Rock Festival 2015 – Ticket 4 days


99 lei / 22,5 euro
urmatoarele 250 de bilete

Maximum Rock Festival 2015 – Ticket 4 days


110 lei / 25 euro
urmatoarele 500 de bilete
125 lei / 28,5 euro restul biletelor
135 lei / 30,5 euro pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei / 56,5 euro bilete VIP – 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai prin PayPal si direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Maximum Rock Festival 2015 – VIP Ticket 4 days

 

Biletele pot fi achizitionate si in format fizic din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro).

Eveniment Facebook
 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*