Trupa Bodark pregătește un nou album

345 vizualizări

Trupa Bodark revine în forță și este în plină sesiune de înregistrări pentru noul album, ce va fi prezentat în întregime după finalul anului.

Acesta vine în continuarea primului lor album, POT. Dacă pe primul lor disc băieții au prezentat super-puterile omului atunci când își dorește cu adevărat să își depășească limitele, în noul material este prezentată latura mai pământească a omului, cu trăsăturile, obiceiurile și sufletului lui imperfecte, dar plăcute.

În doar câteva săptămâni vor lansa și primul single de pe acest album – EROU. Un teaser al acestuia îl puteți viziona mai jos.

Înregistrările albumului au fost făcute în studioul Bodark, de mixaj se ocupa deja Mihai Tivadar (MT Sound, Grenoble), iar de mastering Charles Massabo (Kallaghan Records, LA).

Pentru videoclipul single-ului Erou, cei de la Bodark au ales să lucreze din nou cu cei de la Speakaspell Laboratory.

Bodark este o trupă de rock alternativ înființată în București, în 2010. Componența actuală îi cuprinde pe Vali Mihnea (voce, bass), Eugen Dumitru (chitară), Andrei Namian (chitară), Alex Bacșei (tobe). Mai multe detalii despre activitatea trupei puteți găsi la urmatoarele adrese:
www.bodark.ro

http://www.facebook.com/BodarkBand
http://www.youtube.com/BodarkBand
http://bodarkband.bandcamp.com

Drop’n’Dirty: http://www.facebook.com/DropDirty
Charles Massabo : http://www.kallaghanrecords.com/
Speakaspell:  https://www.facebook.com/Speakaspell

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*