Un membru al echipei de producție locală a murit după concertul Avenged Sevenfold din Germania

Un incident tragic s-a petrecut în urmă cu două seri după concertul pe care trupa AVENGED SEVENFOLD l-a susținut alături de cei de la DISTURBED în Stuttgart (Germania), luni seara (20 februarie).

Unul dintre membrii echipei de producție locală, un tânăr de 19 ani, a murit după ce unul dintre colegii săi a căzut pe el în timp ce dezasamblau scena. Cei de la Avenged Sevenfold au postat următorul comunicat:

„Din păcate, avem vești proaste de anunțat. Seara trecută, după concertul susținut în Stuttgart (Germania), un tânăr de 26 de ani din echipa de producție a căzut în timp ce dezasamblau scena. Acesta a căzut de la o distanță destul de mare peste un alt coleg de-al său de 19 ani. Din nefericire, acesta a murit din cauza loviturilor suferite. Celălalt bărbat se află în stare critică la spital.

Acest lucru este mai mult decât sfâșietor pe toți din trupă și din echipa noastră. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către bărbatul din spital, către cele două familii implicate, toată echipa Live Nation și toți cei a căror viață a fost afectată de acest accident tragic.

Ne iubim echipa la fel de mult precum și staff-ul local care este de ajutor la concertele noastre în fiecare noapte, oriunde în lume am fi.

Asta ne amintește cât de repede se pot întâmpla accidentele și ce vieți pot fi spulberate astfel”

În urma acestui accident tragic, concertul pe care AVENGED SEVENFOLD, DISTURBED și CHEVELLE urma să îl susțină în Milano (Italia) pe 21 februarie a fost anulat.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*