Uriah Heep, in concert la Bucuresti pe data de 11 iunie

URIAH HEEP este o formatie foarte iubita de publicul romanesc. Tocmai din acest motiv, trupa se intoarce in tara pe data de 11 iunie 2013, pentru a sustine un concert la Arenele Romane.

Show-ul se anunta a fi unul special, cu o durata de aproximativ 2 ore. Concertul va incepe la ora 20. Fanii formatiei se vor putea delecta atat cu lansarile clasice, cat si cu piese de pe materiale discografice recente, cum ar fi „Into the Wild”, aparut in 2011.

In ciuda faptului ca si-a inceput cariera in anul 1969, Uriah Heep este intr-o forma de zile mari si anunta un eveniment incendiar.

Abia asteptam sa cantam la Bucuresti pe data de 11 iunie 2013! Va fi un spectacol deosebit„, a declarat Bernie Shaw, vocalistul trupei.

Biletele pentru concertul Uriah Heep de la Bucuresti au fost puse in vanzare la preturi variabile in fucntie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat.III – 50 lei, Cat.II – 70 lei si Cat.I – 100 lei. Acestea sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, Magazinele EuroGsm, la sediul din str. Moise Nicoara nr.18, si online pe http://www.vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*