Va invitam la Londophone cu Horatiu Ghibu (Changing Skins)

Ii stim macar din auzite, figurile lor ne sunt cel putin familiare, le fredonam melodiile daca le auzim la radio.

Insa care este povestea din spatele muzicii pe care o fac ? Ce se aude zilnic in castile lor si care sunt artistii care, de-a lungul timpului, i-au inspirat si i-au facut sa ajunga la rezultatul final – melodiile pe care ni le prezinta noua, tuturor ?

LONDOPHONE va invita la o incursiune in intimitatea muzicala a membrilor unor formatii mai mult sau mai putin cunoscute, a dj-ilor si, de ce nu,a unor simpli pasionati de muzica.

Incepand cu 4 octombrie si continuand in fiecare joi, proiectul “Lend us your ears” isi propune sa aduca laolalta impatimiti ai sunetelor in locatia pe care deja o cunoasteti.

Nu ne vom intinde mult in noapte, dar mai mult ca sigur ne vom largi orizonturile muzicale.

„Lend us your ears”#2 il are ca invitat pe HORATIU GHIBU (Changing Skins).

 
 
Reamintim ca in 13 octombrie CHANGING SKINS va lansa primul material discografic intitulat … “Changing Skins”, un Digipack ce include pe langa cele 10 piese si videoclipurile “Ain’t Worth It”, respective “Deeper And Deeper”.
Albumul va fi distribuit in Romania de catre A & A Rec.

 
Concertul de lansare al acestui prim album semnat de Changing Skins va avea loc la clubul The Silver Church din capitala, incepand cu ora 20.00, iar biletele pot fi achizitionate, in ziua concertului de la intrarea in locatie, la doua preturi:
– bilet normal: 15 lei
– bilet special pentru fani: 25 lei (include 1 CD + 1 afis color 50/70cm)

In cadrul acestui eveniment pot fi achizitionate CD-uri la pretul de 20 lei (afis gratuit inclus)

Pentru fanii din alte localitati care nu ajung la lansarea albumului de pe 13 octombrie de la The Silver Church, formatia a pregatit un pachet special.
– CD cu autograf + afis color cu autograf + sticker, toate acestea la pretul de numai 25 lei + 12 lei taxele postale
Acesta se poate achizitiona prin comanda si plata in avans pana la data de 15 octombrie 2012. Dupa aceasta data CD-urile si afisele nu mai contin autografele formatiei. Cei interesati trebuie sa trimita un email la adresa promo@promusicprod.ro si vor primi toate detaliile necesare achizitionarii pachetului special.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*