Velian a lansat videoclipul pentru piesa „Graveyard of Love (Fairy Tale of Love and Loss Part 1)”

Bulgarii metaliști de la VELIAN au lansat zilele trecute  videoclipul pentru piesa „Graveyard of Love (Fairy Tale of Love and Loss Part 1)”, inclusă pe EP-ul de debut al acestora, „Fireflies”, lansat în data de 29 februarie într-o versiune symphonic/orchestral.

Cu un mix de power și melodic death metal îmbinate cu câteva tente de gothic darkness, trupa este foarte cunoscută în underground-ul bulgar, la fel și membrii aceștia, care au cântat de-a lungul timpului și în alte formații precum Wartime, Progression, Hellrider și Fanagoria.

Videoclipul a fost filmat și produs de Nikola Koparov și Ivan Ivanov, iar piesa a fost înregistrată în Urban House Studios din Sofia, fiind mixată și masterizată de către Constantine Gentchev (MIG7 studio).

„Și iată că este gata! Prima parte „Fairy tale of love and loss”! O poveste întundecată a dansului etern al tristeții și romantismului în stilul Velian! Personajele nu au nevoie de prezentare. Fiecare dintre acestea ne reprezintă pe noi și luptele noastre interioare – tandrețea și noblețea sinelui nostru împotriva mormanului de tristețe săpat adânc încât pare că se rotește în jurul existenței noastre! Și nu uitați…va mai continua!” au declarat membrii trupei.

Videoclipul „Graveyard of Love (Fairy Tale of Love and Loss Part 1)” poate fi urmărit mai jos:

Vă reamintim că trupa VELIAN a fost prezentă în cadrul celei de-a șasea ediții Maximum Rock Festival de anul acesta, în cea de-a doua zi de festival.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*