Vila lui Ozzy Osbourne din Anglia a fost distrusa! Afla ce s-a intamplat

410 vizualizări
Se pare ca ploile din ultima perioada care ne-au dat mari batai de cap au avut un impact mult mai puternic in umedul Regat Unit. Astfel, The Pulse Of Radio raporteaza ca vila solistului Black Sabbath Ozzy Osbourne din Buckinghamshire a fost ravasita de inundatii pe parcursul uneia dintre cele mai ploioase ierni vazute vreodata in regat.
 
Conform Mirror, casa ce face parte dintr-o proprietate de sapte hectare este situata intr-una din cele mai afectate zone ale tarii si are nevoie acum de mai mult de jumatate de milion de dolari pentru reparatii.
 
Sotia si managera lui Ozzy, Sharon, declara ca cladirea a fost „distrusa” in timp ce acesta a adaugat „A fost complet inundata. Ploaia a afectat baza peretilor si s-a infiltrat peste tot. Este apa pretutindeni… Nici macar nu ne putem apuca de reparatii pentru ca se pare ca va dura noua luni pana se va usca complet. Locul este o ruina.”.
 
Inundatia este ultimul incident nefericit din viata cuplului, acesta trecand printr-un accident de masina in 2003, doua incendii si un furt.
 
In timp ce sotii Osbourne asteapta sa vada daca bunul din Anglia mai poate fi salvat, vor ramane la casa din Los Angeles – care la randul ei a devenit situl unui incendiu de dimensiuni reduse in ianuarie 2013 (detalii AICI).
 
Astfel de lucruri se mai intampla si la case mai mici si daca ne permitem putina rautate diabolica nevinovata nu putem decat sa fim de acord cu comentariul unui fan american cum „karma is a bitch”.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*