Votum lansează versiunea acustică filmată 360° pentru melodia „Satellite”

După ce a lansat ultimul lor album „:KTONIK:” în luna februarie a acestui an alături de casa de discuri Inner Wound Recordings, iată că trupa poloneză VOTUM vine cu un nou videoclip, de data aceasta o versiune acustică filmată 360° pentru melodia „Satellite”, prima de pe noul album.

Albumul „:KTONIK:” a fost mixat de către David Castillo la Ghost Ward (Katatonia, Opeth, Bloodbath) și masterizat de Tony Lindgren la Fascination Street Studios (Paradise Lost, Kreator, Leprous).

VOTUM combină atmosfera întunecată și vibrantă cu metal-ul tradițional, aducând atât forță cât și ambianță pentru cântat. Îmbinând o diversitate de stiluri muzicale și cu ajutorul chitărilor puternice și baladelor acustice, trupa crează un amestec fresh și neobișnuit ce tinde spre progressive rock și metal.

Așa arată versiunea oficială a videoclipului melodiei „Satellite”:

Următoarele concerte VOTUM:

23/09: Copenhagen (DK) – Forbrændingen
25/09: Cologne (DE) – Underground
26/09: London (UK) – Garage
27/09: Paris (FR) – La Boule Noire
28/09: Pratteln (CH) – Z7
29/09: Munich (DE) – Backstage
14/10: Bucharest (RO) – Maximum Rock Festival

Vă reamintim că în data de 14 octombrie, VOTUM va concerta și la București în cadrul Maximum Rock Festival. Biletele la festival se pot achizitiona de la www.AmBilet.ro, www.IaBilet.ro si din reteaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*