We Singing Colors a lansat clipul noului single Sound Of Leaving

We Singing Colors
We Singing Colors

Trupa alternative pop rock We Singing Colors a lansat videoclipul noului single Sound Of Leaving pe 28 februarie 2023. Sound of leaving este noul single de pe cel de-al treilea album We Singing Colors, intitulat Hopium, material care se va lansa pe 28 martie în Clubul Expirat din București. 

„Piesa este inspirată de valurile de refugiați din ultimii ani, de sunetul alarmelor care te trezesc din pat în căutarea unei versiuni mai bune a prezentului. De ultimul tren pe care trebuie să-l prinzi înainte să fii prins într-o țară în care nu mai ai viitor. Atunci auzi sunetul plecării care te va însoți până la finalul călătoriei.” a declarat trupa.  

Piesa este disponibilă pe toate platformele de streaming. Clipul single-ului a fost filmat în fosta tabără de sculptură Năeni, din Buzău și a fost regizat de Paul Ballo. A fost înregistrată la PSB Studio, de Paul Ballo. Muzica și versuri au fost scrise de We Singing Colors (Andrei Hațegan, Roxana Niculae). Conceptul îi aparține lui Andrei Hațegan. Filmarea și DOP sunt semnate de Andrei Rap, iar de editare și colorizare s-a ocupat Cristina Popa, mixarea și masterizarea fiind realizate de Adam Whittaker

Au colaborat:
Tobe: Robert Dahlqvist 
Bass: Mihai Dragolea 
Foto & making of: Răzvan Bărcan
Styling: Vicențiu Oktavianus
Make-up: George Doroftei
Hairstyle: Valentin Dragomir
Sculptor: George Bilan

După concertul de lansare de pe 28 martie din Clubul Expirat, trupa se pregătește de un turneu de promovare a albumului în cele mai importante orașe din țară: Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Brașov, Sibiu etc. We Singing Colors a apărut în peisajul muzical autohton în 2011 și îi recunoști cel mai ușor după fluieratul piesei Good Days, Bad Days care se aude de la primul album din 2014, Made of wool, made of Heavy Metal. Au urmat multe concerte în cluburi și la festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, show-uri live și sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova. Al doilea album, Lone Learner, a fost lansat în 2018, iar pe 28 martie 2023 trupa lansează Hopium, cel de-al treilea album de studio.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*