For The Wicked pornește în turneu alături de Ze Gran Zeft în Franța și România

1.827 vizualizări

După un turneu național intens (19 concerte în țară și 2 în afara ei), timp în care fanii din toată țara au avut ocazia să asculte live ultimul EP „II”, clujenii de la FOR THE WICKED își adună forțele și pornesc din nou în turneu, de data aceasta trecând granițele alături de trupa franceză ZE GRAN ZEFT!

Astfel, turneul va începe în România data de 26 aprilie în Timișoara, urmat de alte 3 concerte în țară (Cluj, Satu Mare și altul ce va fi anunțat curând), și alte 4 concerte în Franța, după cum urmează:

România:
26 aprilie (Daos Club):
For The Wicked vs Ze Gran Zeft | Timisoara
27 aprilie (T.B.A)
28 aprilie (The Shelter):
For The Wicked vs Ze Gran Zeft | Cluj Napoca
29 aprilie (Club Poesis):
For The Wicked vs Ze Gran Zeft | Satu Mare

Franța:
4 mai (Marseille, Le Molotov Club)
5 mai (La Garde, El Mariachi Club)
Ze Gran Zeft, For The Wicked, Landmvrks

+ alte 2 ce vor fi anunțate curând

Afis-Turneu-FTW_2

Pentru cei care iubesc muzica de calitate, FOR THE WICKED nu mai are nevoie deja de nicio prezentare: înființată în Cluj Napoca în 2015, trupa a devenit imediat una dintre cele mai interesante apariții pe scena metal românească, lucru văzut nu doar din numeroasele premii primite, dar și prin sound-ul de calitate și atmosfera spectaculoasă pe care cei 6 băieți o fac la fiecare concert.
Primul EP „Trust Your Heart” a fost lansat în 2015, urmat apoi de un al doilea material intitulat „II”, care a fost însoțit și de un turneu de promovare ce a însumat în total 21 de concerte atât în țară și în străinătate.

De curând, For The Wicked a anunțat și participarea la International Tattoo Expo din Cluj Napoca, iar în scurt timp urmează să dezvăluie și o altă surpriză…dar toate la timpul lor!

FTW la International Tattoo Fest

Și dacă știți că nu puteți ajunge în unul dintre aceste orașe, puteți să-i ascultați live alături de Diamonds Are Forever, pe 7 aprilie în Cluj Napoca și pe 22 aprilie în club B52 din București, după care vor porni spre Sofia (Bulgaria), la Club Grindhouse (23 aprilie).

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*