Young Music Festival cu Vita de Vie, Bubu Cernea si altii

351 vizualizări

Recolta concertelor din aceasta toamna se anunta a fi bogata, iar unul dintre cele mai interesante evenimente va avea loc la Arenele Romane pe 19 septembrie.

Senzatia muzicii pop Sore, Bubu Cernea si “academicienii” de la Berklee College of Music reuniti de muzicianul roman sub titulatura Bubu College Experience, dar si una dintre cele mai iubite trupe rock de la noi, Vita de Vie, promit un show extraordinar, o noapte in care bariera dintre genuri se destrama, pentru a da intaietate bucuriei pe care muzica o trezeste in fiecare dintre noi.
 
Arenele Romane se vor transforma intr-un spatiu interactiv in care cei prezenti in public vor trai o experienta de neuitat alaturi de artistii aflati pe scena.
 
Cu hituri ca “Noapte calda (ft. Bere Gratis)” care a ocupat locul 3 in topul difuzarilor radio din Romania sau “Dor sa-ti fie dor”, una dintre primele piese cu care a dat lovitura si care a ajuns pana pe locul 5 in clasamentul national, Sore este cu siguranta o figura iconica a industriei muzicale de la noi. Cantareata, actrita si dansatoare, Sore este multi talentata, iar cu ajutorul carismei sale, a reusit sa isi atraga numerosi fani de-a lungul timpului. Artista a facut parte din trupa de succes Lala Band, la fel ca si Bubu Cernea, si a interpretat un rol important in serialul – lider de audienta – “Pariu cu viata”.
 
Despre Bubu Cernea stiam deja ca este un baterist de exceptie care a facut prima data cunostinta cu betele de tobe la varsta de 2 ani. S-a remarcat inca din copilarie prin aparitiile la televiziunea nationala, obtinand si performanta de a participa in finala internationala a Eurovisionului copiilor. Bubu nu s-a tinut niciodata departe de scena si de micul ecran, astfel ca in 2011 co-fondeaza LaLa Band care a generat o adevarata isterie printre tineri si apare in serialul TV “Pariu cu Viata”. Bubu a urmat cursurile prestigioasei Berklee College of Music din Boston USA. Datorita rezultatelor exceptionale facultatea Americana i-a dat dreptul sa termine cursurile in doi ani in loc de patru. Bubu este singurul muzician roman care a obtinut o diploma la cea mai mare si importanta facultate de profil din lume, cu distinctia Summa Cum Laude. Alaturi de unii dintre cei mai talentati colegi de facultate, Bubu a fondat formatia Bubu College Experience pe care o vom putea vedea live, in premiera, pe 19 septembrie in show-ul de la Arenele Romane.
 
Vita de Vie nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre pilonii muzicii rock din Romania. Anul viitor formatia va implini 20 de ani de activitate, timp in care si-a trecut in palmares numeroase realizari dintre care enumeram, sumar: 6 albume de studio, sute de concerte sustinute in intreaga tara,  show-ul acustic sold out  desfasurat la Opera Romana, dat in cinstea aniversarii a 15 ani de viata sau concertul de celebrare a 15 ani de Fenomental la Arenele Romane, distinctii precum premiul OTTO (acordat de revista Bravo) sau trofeul UPFR si lista poate continua.
 
Cele trei recitaluri vor avea loc in ziua finalei celui mai mare festival concurs din tara, Young Music Festival (17-19 septembrie) ce se va desfasura in patru etape (inclusiv finala), prima  constand in trimiterea unui demo la adresa de email youngmuiscfestival@gmail.com , iar urmatoarele 2 presupunand demonstratii live chiar pe scena Arenelor Romane. In toate zilele festivalului intrarea este libera.
 
Concursul din cadrul Festivalului va avea 5 sectiuni de varsta si va recompensa cu premii castigatorii. Toti participantii vor avea sansa de a interactiona cu personalitati ale industriei muzicale de la noi si de a canta live pe scena pe care s-au prezentat, de-a lungul timpului, artisti internationali de prestigiu. Mai multe detalii privind regulile de participare si categoriile de varsta carora li se adreseaza concursul sunt disponibile pe site-ul www.youngmusicfestival.ro .

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*