A fost gasit trupul neinsufletit al soacrei lui Dave Mustaine (Megadeth)

246 vizualizări

Vesti foarte proaste pentru familia lui Dave Mustaine. Soacra acestuia, Sally Estabrook, in varsta de 76 de ani, a fost gasita moarta intr-o padure de langa Julian, California.

Sally a fost vazuta ultima data pe data de 4 octombrie 2014 in apropierea taberei din Julian. De atunci, ea a intrat in lista nationala a persoanelor disparute din America.

Politistii care au investigat locul unde a fost gasit trupul neinsufletit al femeii au declarat ca nu exista dovezi care sa indice ca este vorba despre o crima.

„Locuim in Tennesse si avem o casa in California. Tocmai ne mutasem inapoi in Tennesse cand am primit un telefon care ne-a anuntat ca Sally disparuse. Nu ne-a venit sa credem. Am avut impresia ca este o gluma, ca a plecat sa se plimbe si ne face cineva o farsa. Au adus dulai, caini dresati sa depisteze cadavre, elicoptere, motociclete, ATV-uri, de toate…”, a declarat Mustaine despre disparitie.

Sally Estabrook

Soacra lui Dave Mustaine suferea de Alzheimer in faza avansata si nu mai era capabila sa vorbeasca. Speram ca familia artistului sa depaseasca aceasta tragedie.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*